Amanida d’hivern amb calamars

Amanida d’hivern amb calamars

Recepta d’amanida de calamar, mandarines i fruita seca.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de romanesco
  • •   1 escarola petita
  • •   2 mandarines
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   40 g de nous pelades la Sirena
  • •   Vinagre de Mòdena
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamars en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. 

 

Deixa l’all i el julivert directament congelats dins d’un recipient amb una mica d’oli.

 

Per altra banda, bull el romanesco amb aigua i sal durant 12 minuts aproximadament. Un cop cuit, escorre’l i refreda’l lleugerament.

 

Escalfa una mica d’oli en una paella i cou els calamars salpebrats a la planxa; al final de la cocció afegeix-hi l’oli amb all i julivert.

 

Disposa l’escarola neta i trossejada al plat i col-loca-hi també el romanesco i els grills de mandarina. Finalment, col.loca-hi els calamars i decora-ho amb les nous. Amaneix-ho amb una vinagreta feta amb sal, pebre, vinagre i oli.

 

Cuina Amanida d’hivern amb calamars amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits