Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida dhivern amb calamars
Deixa descongelar els calamars en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Deixa l’all i el julivert directament congelats dins d’un recipient amb una mica d’oli.
Per altra banda, bull el romanesco amb aigua i sal durant 12 minuts aproximadament. Un cop cuit, escorre’l i refreda’l lleugerament.
Escalfa una mica d’oli en una paella i cou els calamars salpebrats a la planxa; al final de la cocció afegeix-hi l’oli amb all i julivert.
Disposa l’escarola neta i trossejada al plat i col-loca-hi també el romanesco i els grills de mandarina. Finalment, col.loca-hi els calamars i decora-ho amb les nous. Amaneix-ho amb una vinagreta feta amb sal, pebre, vinagre i oli.
Que fàcil que és menjar bé