Carxofes amb mongetes vermelles i calamars

Carxofes amb mongetes vermelles i calamars

Recepta de carxofes amb mongetes vermelles i calamars.

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de mongetes vermelles cuites
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamars en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. 

 

Salta els calamars amb una mica d'oli ben calent, salpebra'ls i reserva'ls. En el mateix oli, salta les carxofes directament congelades i, un cop descongelades, abaixa el foc i deixa-les coure més lentament uns 8 minuts.

 

Afegeix-hi l'all i el julivert directament congelats i les mongetes, salpebra-ho, deixa-ho coure un parell de minuts més, afegeix-hi els calamars i ja estarà a punt per servir.

 

Cuina Carxofes amb mongetes vermelles i calamars amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits