Amanida tèbia de favetes i calamars

Amanida tèbia de favetes i calamars

Recepta d’amanida tèbia de calamar. Molt saborosa!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Escarola
  • •   Pernil salat
  • •   Mostassa de Dijon
  • •   Nou moscada
  • •   Vinagre
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars dins un recipient amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

En una paella amb una mica d'oli ben calent, salta-hi les favetes directament congelades durant 4 minuts. Afegeix-hi el pernil tallat a tires llargues, continua la cocció uns segons i reserva-ho. A la mateixa paella, salta-hi els calamars durant dos minuts.

 

Després, afegeix-hi una mica més d'oli, l'all i el julivert directament congelats, i cou-ho junt durant uns segons. Prepara la salsa vinagreta barrejant una mica d'oli, vinagre, mostassa, nou moscada i sal.

 

Finalment, disposa l'escarola al plat, col.loca-hi els calamars i les favetes tèbies i serveix el plat amanit amb una mica de vinagreta.

 

 

Cuina Amanida tèbia de favetes i calamars amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits