Saltat de carxofes i calamars

Saltat de carxofes i calamars

Recepta de calamars amb saltat de verdures. Tasta-la!

Dificultat Mitja
30 min
Primer plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   1 llimona
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars a la nevera damunt d'una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salta els calamars amb una mica d'oli ben calent i reserva'ls. En el mateix oli, afegeix les carxofes directament congelades durant uns quants minuts i reserva-les.

 

Afegeix a la mateixa paella, la ceba i els alls tendres, directament congelats, i deixa-ho coure durant 5 minuts. Fes una reducció amb el vi blanc i torna a afegir les carxofes, els calamars, la dosi de julivert, directament congelat, i una mica de pell de llimona ratllada. Salpebra-ho i serveix el plat.

 

Cuina Saltat de carxofes i calamars amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits