Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat de carxofes i calamars
Descongela els calamars a la nevera damunt d'una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Salta els calamars amb una mica d'oli ben calent i reserva'ls. En el mateix oli, afegeix les carxofes directament congelades durant uns quants minuts i reserva-les.
Afegeix a la mateixa paella, la ceba i els alls tendres, directament congelats, i deixa-ho coure durant 5 minuts. Fes una reducció amb el vi blanc i torna a afegir les carxofes, els calamars, la dosi de julivert, directament congelat, i una mica de pell de llimona ratllada. Salpebra-ho i serveix el plat.
Que fàcil que és menjar bé