Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pop a la planxa amb vinagreta de llagostins
Descongela les potes de pop amb el seu propi envàs a la nevera (si tens pressa, poden submergir-se en aigua freda també amb el seu propi envàs). Descongela els llagostins a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Talla amb un ganivet les potes de pop de forma longitudinal, a lo llarg. Pela els llagostins, reserva'n els caps i pica les cues.
Escalfa una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi els caps dels llagostins i salta'ls. Tot seguit afegeix-hi un raig d'oli, deixa-ho reposar i cola l'oli.
Prepara la vinagreta amb una mica de sal, pebre negre, un rajolí de vinagre balsàmic i l'oli amb que has saltat els caps. La proporció d'oli respecte al vinagre ha de ser 9 a 1. Talla la ceba tendra en quadradets i afegeix-la a la vinagreta juntament amb les cues de llagostí.
Escalfa una paella amb una mica d'oli i marca les rodanxes de pop pels dos costats fins que agafin color. Posa el pop al fons d'un plat, ruixa'l amb la vinagreta i empolvora'l amb una mica de pebre vermell dolç.
Que fàcil que és menjar bé