Pop a la planxa amb vinagreta de llagostins

Pop a la planxa amb vinagreta de llagostins

Pop a la planxa amb vinagreta de llagostins

Recepta de pop amb salsa de llagostins en vídeo.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba tendra
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   Pebre vermell dolç
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les potes de pop amb el seu propi envàs a la nevera (si tens pressa, poden submergir-se en aigua freda també amb el seu propi envàs). Descongela els llagostins a la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Talla amb un ganivet les potes de pop de forma longitudinal, a lo llarg. Pela els llagostins, reserva'n els caps i pica les cues.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi els caps dels llagostins i salta'ls. Tot seguit afegeix-hi un raig d'oli, deixa-ho reposar i cola l'oli.

 

Prepara la vinagreta amb una mica de sal, pebre negre, un rajolí de vinagre balsàmic i l'oli amb que has saltat els caps. La proporció d'oli respecte al vinagre ha de ser 9 a 1. Talla la ceba tendra en quadradets i afegeix-la a la vinagreta juntament amb les cues de llagostí.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli i marca les rodanxes de pop pels dos costats fins que agafin color. Posa el pop al fons d'un plat, ruixa'l amb la vinagreta i empolvora'l amb una mica de pebre vermell dolç.

 

Cuina Pop a la planxa amb vinagreta de llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits