Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamarsons amb ceba
Deixa descongelar els calamarsons en una safata amb reixeta a la nevera.
Escalfa la meitat de l'oli en una cassola baixa i sofregeix-hi la ceba directament congelada a foc baix durant 20 minuts, fins que agafi color. Afegeix-hi el pebrot trossejat.
Escalfa l'oli restant i salta-hi els calamarsons salpebrats uns 2-3 minuts perquè es daurin. Afegeix-los a la cassola, ruixa-ho amb el vi i la farina de blat de moro diluïda i cuina-ho a foc suau uns 15 minuts. Rectifica de sal i pebre i serveix-ho acompanyat amb pa.
Consell: si t'agrada que tingui més gust, afegeix-hi un sobre de fumet de peix de roca la Sirena.
Que fàcil que és menjar bé