Peix espasa amb salsa verda i gambes

Peix espasa amb salsa verda i gambes

Peix espasa a la planxa amanit amb salsa verda. Boníssim!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
385 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de peix espasa en un recipient amb reixeta a la nevera. Escalfa una paella amb una mica d'oli, marca les rodanxes de peix espasa volta i volta, salpebra-les i reserva-les.

 

Escalfa la mateixa paella amb una mica d'oli i afegeix-hi la ceba directament congelada a foc viu. Quan la ceba hagi agafat color, dóna-hi punt de sal i afegeix-hi el preparat de salsa verda dissolt en aigua i el vi blanc. Deixa-ho bullir i afegeix-hi les gambes directament congelades.

 

Quan les gambes estiguin descongelades afegeix-hi les rodanxes de peix espasa, deixa-ho cuinar dins la salsa durant 3 minuts i serveix-ho tot junt.

 

Cuina Peix espasa amb salsa verda i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits