Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carpaccio de tomàquet sobre tonyina en escabetx
Descongela les rodanxes de tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i marca la tonyina volta i volta, dóna-li punt de sal i reserva-ho.
Escalfa una paella a foc fort amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i quan estigui tendra afegeix-hi la dosi d’all. Afegeix-hi el pebre negre, el llorer, una mica de sal i el vi a la paella, i deixa-ho a foc fort fins que s’evapori l’alcohol. Afegeix-hi aigua, el vinagre i l’oli.
Quan bulli retira-ho del foc i afegeix-hi les dosis de julivert i la tonyina. Deixa-ho refredar i reserva-ho a la nevera.
Col.loca les fines làmines de tomàquet en un plat, amaneix-les amb sal Maldon, pebre negre i oli, i col.loca-hi a sobre la tonyina esqueixada amb la ceba de l’escabetx.
Nota: la tonyina en escabetx s’ha de preparar, com a mínim, amb un dia d’antelació.
Que fàcil que és menjar bé