Tonyina amb picada de tomàquet

Tonyina amb picada de tomàquet

Tonyina amb picada de tomàquet

Deliciosa recepta amb tonyina, picada de tomàquet i vinagre balsàmic.

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
520 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de tomàquet pelat a daus
  • •   2 cebes tendres mitjanes
  • •   1 culleradeta de vinagre balsàmic
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli i cuina a la planxa la tonyina, volta i volta; tot seguit, retira-la de la paella i deixa-la refredar.

 

Posa al foc una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi el tomàquet trossejat i la dosi d'all, directament congelada, i salta-ho 2 minuts.

 

Passa el tomàquet a un bol i afegeix-hi la ceba tendra picada molt fina, una miqueta de sal, pebre, una culleradeta de vinagre balsàmic i una dosi de julivert directament congelat, i cobreix-ho amb oli.

 

Col.loca cada rodanxa de tonyina en un plat, sala-les i cobreix-les amb l'adob de tomàquet.

 

Cuina Tonyina amb picada de tomàquet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits