Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Makisushi de salmó i tonyina
Deixa descongelar la tonyina i el salmó a la nevera en un recipient amb reixeta.
Renta l'arròs 3 vegades i escorre'l fins que l'aigua surti neta. Posa'l en una cassola i afegeix-hi el doble del seu volum d'aigua. Bull-lo a foc fort durant 1 minut i després continua la cocció a foc molt baix i tapat durant 10 minuts.
Passat aquest temps, treu-lo del foc i deixa'l reposar 10 minuts més encara tapat. Finalment, afegeix-hi el vinagre, la sal, el sucre i una mica de wasabi, i deixa que es refredi abans d'utilitzar-lo.
Per fer el makisushi: talla el salmó i la tonyina a tires llargues; talla, també, l'alvocat i el cogombre a tires fines i llargues.
Posa una làmina de nori sobre l'estoreta de sushi, escampa per sobre una mica d'arròs i afegeix-hi el salmó o la tonyina i l'alvocat o el cogombre, fent la combinació que més t'agradi. Amb l'ajuda de l'estoreta, embolica el nori com si es tractés d'un caneló i deixa'l a la nevera una estona. Després, talla'l en 5 parts.
Serveix el plat i acompanya'l amb salsa de soja, wasabi i el gingebre en conserva.
Que fàcil que és menjar bé