Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de peixos blaus
Deixa descongelar el salmó i la tonyina sobre una superfície amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. El salmó, com que està envasat al buit, si volem anar més ràpid també el podem submergir en aigua freda en el mateix envàs.
Talla el salmó i la tonyina a daus de 2 cm i daura'ls superficialment a la planxa fent volta i volta durant uns quants segons. Reserva-ho.
Salta les favetes directament congelades a la mateixa paella, reserva-les i, finalment, fes una reducció a la mateixa paella amb el vinagre de Mòdena per recuperar el que hi quedi. Emulsiona la mostassa amb el vinagre, sal i pebre, i afegeix-hi lentament l'oli fins a obtenir la vinagreta.
Disposa els enciams al plat i col-loca-hi el peix, les favetes i els tomàquets "cherry" partits. Amaneix-ho amb la vinagreta.
Que fàcil que és menjar bé