Mandonguilles de tonyina

Mandonguilles de tonyina

Recepta de mandonguilles de tonyina amb sofregit.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
560 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40 g de xoriço
  • •   2 clares d’ou
  • •   50 g de pa ratllat
  • •   Oli d’oli, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la tonyina en un colador o en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Un cop descongelada, treu les espines que pugui tenir i pica el peix amb un ganivet o algun tipus de robot de cuina. Pica també el xoriço i barreja'l amb la tonyina, salpebra-ho i afegeix-hi les clares lleugerament batudes i el pa ratllat. Barreja-ho tot plegat i fes les mandonguilles no gaire grosses.

 

Fregeix les mandonguilles durant un parell de minuts amb una mica d'oli i reserva-les. Afegeix, al mateix oli, el sofregit de peix directament congelat i 1/4 de litre d'aigua.

 

Quan el sofregit s'hagi dissolt, afegeix-hi les mandonguilles i una dosi de julivert directament congelat. Deixa-ho coure durant 5 minuts a foc mitjà. Acompanya-ho servit amb l'arròs bullit.

 

Cuina Mandonguilles de tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits