Sandvitx de salmó i pinya

Sandvitx de salmó i pinya

Atreveix-te amb receptes de sandvitx originals: bocades salmó, ou i pinya.

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
460 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   12 llesques de pa de motlle sense crosta
  • •   2 ous durs
  • •   4 cogombrets en vinagre
  • •   1 carbassó
  • •   1/2 pinya natural
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el salmó durant una hora a temperatura ambient o uns minuts submergit amb el mateix envàs en aigua freda.

 

Torra les llesques de pa amb l'ajuda de la torradora elèctrica. Pela els ous i talla'ls a rodanxes, pica els cogombres petits i pela i talla la pinya a rodanxes fines.

 

Talla les dues puntes del carbassó i talla'l a rodanxes fines. Escampa les rodanxes en un plat i cou-les al microones a màxima potència durant 2 minuts. Si no, també les pots bullir o coure al vapor durant 4 minuts.

 

Posa sobre una torrada algunes rodanxes de carbassó lleugerament salpebrades. A sobre, disposa-hi una làmina de salmó i una mica de cogombre, posa una altra torrada i a sobre una làmina de pinya i unes rodanxes d'ou dur.

 

Finalment, col-loca l'última torrada a sobre i talla el sandvitx per la meitat i una altra vegada per la meitat. Si vols, ho pots acompanyar amb unes fulles d'enciam.

 

Cuina Sandvitx de salmó i pinya amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits