Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Farcell de tàrtar de salmó
Descongela els lloms de salmó i els packs de salmó fumat submergint-los en aigua freda, i en el mateix envàs, una estona abans d'utilitzar-los.
Escalda el porradell durant 30 segons en aigua bullint. Treu-lo i refreda'l ràpidament sota l'aixeta o en un recipient amb aigua i gel. Escorre'l i reserva'l.
Treu la ceba del congelador i deixa-la descongelar. Pica els lloms de salmó amb el ganivet i reserva-ho. Pela l'alvocat, treu-ne l'os, pica'l i posa'l en un bol gran amb una mica de suc de llimona perquè no et quedi negre.
Afegeix el salmó picat, la ceba trossejada, el julivert trossejat, el suc de llimona, un punt de sal i un polsim de pebre. Barreja-ho tot molt bé i ja tens el tàrtar, que reservaràs a la nevera.
Tria les làmines més grans de salmó fumat (compten tres per persona). La resta, pica'l molt fi i afegeix-lo a la barreja que tens reservada a la nevera. Farceix les làmines de salmó fumat de manera que el tàrtar quedi ben centrat, per poder agafar millor les puntes i lligar-les amb el porradell escaldat.
Un cop tens els embolcalls fets, pots acompanyar-los amb unes fulles d'enciams variats i vistosos.
Que fàcil que és menjar bé