Sandvitx de salmó fumat i mascarpone

Sandvitx de salmó fumat i mascarpone

Canapè de salmó fumat amb formatge mascarpone. Una delícia!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
460 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de formatge mascarpone
  • •   1/2 manat de porradell
  • •   12 llesques de pa de motlle sense crosta
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Treu el salmó del congelador la nit abans i deixa'l a la nevera, o submergeix-lo en aigua 30 minuts abans d'utilitzar-lo.

 

Renta el porradell, eixuga'l amb paper secant sense aixafar-lo i talla'l molt petit. Reserva'l.

 

Unta totes les llesques de pa amb el mascarpone i posa una làmina de salmó fumat damunt de la meitat de les llesques. Pinta el salmó amb una mica d'oli d'oliva. Posa una mica de porradell sobre el salmó i tapa-ho amb l'altra llesca.

 

Talla el sandvitx per la meitat de manera que quedin 2 triangles.

 

Cuina Sandvitx de salmó fumat i mascarpone amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits