Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb raïm i cebetes glacejades al cava
La nit abans deixa descongelar el rap a la nevera, sobre una safata amb reixeta.
Bull les cebes perla, directament congelades, durant uns 5 minuts; retira-les de l’aigua i refreda-les. En la mateixa aigua, afegeix-hi la juliana de verdures directament congelada, escalda-la 2 minuts, refreda-la i reserva-la.
Renta el raïm i reserva 24 grans pelats. Pots triturar la resta amb una mica d’aigua i unes gotes de llimona; finalment, cola-ho.
Un cop el rap estigui descongelat, sala’l, enfarina’l i fregeix-lo. Dins d’una cassola plana escalfa una mica d’oli, sofregeix-hi les cebes perla prèviament bullides i, quan estiguin ben cuites, aboca-hi mitja ampolla de cava, deixa-ho reduir i afegeix-hi la crema de llet i el suc del raïm.
Torna a posar el rap a la cassola, afegeix-hi el raïm pelat, les verdures juliana i acaba la cocció. Pots decorar-ho amb una mica de julivert.
Que fàcil que és menjar bé