Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó amb salsa de cabrales, porros i ceba
Deixa descongelar els lloms de salmó en una safata amb reixeta a la nevera. Elimina la part verda del porro i les arrels i talla'l en rodanxes fines. Neteja'l.
Escalfa 2 cullerades d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i el porro, salpebra-ho i cuina-ho a foc suau tapat durant 12 minuts. Retira-ho i reserva-ho en calent.
Introdueix el formatge en un cassó amb la nata i aixafa'l amb una forquilla. Escalfa'l fins a obtenir una salsa de formatge homogènia. Condimenta-la amb el julivert directament congelat i un polsim de pebre.
Per acabar, cuina el salmó prèviament salpebrat en una planxa untada amb l'oli restant 2 minuts per cada costat. Reparteix la ceba i el porro als plats de servir, col·loca el salmó a sobre i cobreix-ho amb la salsa de cabrales.
Que fàcil que és menjar bé