Salmó amb salsa de cabrales, porros i ceba

Salmó amb salsa de cabrales, porros i ceba

Salmó a la planxa amb salsa de porros i formatge, deliciós!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
440 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 porro
  • •   50 g de formatge cabrales
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   3 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els lloms de salmó en una safata amb reixeta a la nevera. Elimina la part verda del porro i les arrels i talla'l en rodanxes fines. Neteja'l.

 

Escalfa 2 cullerades d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i el porro, salpebra-ho i cuina-ho a foc suau tapat durant 12 minuts. Retira-ho i reserva-ho en calent.

 

Introdueix el formatge en un cassó amb la nata i aixafa'l amb una forquilla. Escalfa'l fins a obtenir una salsa de formatge homogènia. Condimenta-la amb el julivert directament congelat i un polsim de pebre.

 

Per acabar, cuina el salmó prèviament salpebrat en una planxa untada amb l'oli restant 2 minuts per cada costat. Reparteix la ceba i el porro als plats de servir, col·loca el salmó a sobre i cobreix-ho amb la salsa de cabrales.

 

Cuina Salmó amb salsa de cabrales, porros i ceba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits