Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó amb espàrrecs de marge i foie
Descongela el salmó submergint-lo en aigua freda sense retirar-ne l’envàs del buit.
Unta una graella amb la meitat de l’oli i quan estigui molt calenta cuina-hi els espàrrecs directament congelats uns 2-3 minuts, girant-los a mitja cocció. Després cuina-hi els lloms de salmó, salpebrats i untats amb oli, un parell de minuts per cada costat.
Escalfa bé una paella antiadherent petita i daura-hi directament el foie salpebrat durant 1-1,5 minuts de cada cantó.
Serveix els espàrrecs a la base del plat, posa a sobre el salmó i acaba amb el foie. Decora-ho amb una branqueta de julivert i un rajolinet de reducció de Pedro Ximénez.
Consell per preparar la reducció de Pedro Ximénez: aboca en un cassó 200 ml de vi Pedro Ximénez i deixa’l reduir a foc mitjà fins que comenci a espessir-se. Un cop fred ha d’agafar la textura de la mel. Si vols agilitzar-ne el procés, agrega una cullerada de sucre al vi durant la reducció.
Que fàcil que és menjar bé