Salmó en papillota amb espinacs i formatge

Salmó en papillota amb espinacs i formatge

Recepta de salmó al forn acompanyat d’espinacs.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
385 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40 panses
  • •   Un raiz de vi blanc
  • •   100 g de formatge per untar
  • •   Sal iodada
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Paper d’alumini
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi els espinacs directament congelats. Quan s’hagin descongelat, afegeix-hi la dosi d’all, directament congelada, les panses, prèviament remullades, i salpebra-ho tot. Quan els espinacs estiguin fets afegeix el formatge d’untar.

 

Prepara rectangles de paper d’alumini. Col.loca a la part baixa una mica d’espinacs i, a sobre, els lloms de salmó directament congelats. Salpebra el salmó i ruixa’l amb una mica de vi blanc. Tanca les papillotes com si fossin sobres.

 

Introdueix-les en el forn pre-escalfat i forneja-les durant 20 minuts a 180ºC. Serveix el salmó sobre els espinacs.

 

Cuina Salmó en papillota amb espinacs i formatge amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits