Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó en papillota amb espinacs i formatge
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi els espinacs directament congelats. Quan s’hagin descongelat, afegeix-hi la dosi d’all, directament congelada, les panses, prèviament remullades, i salpebra-ho tot. Quan els espinacs estiguin fets afegeix el formatge d’untar.
Prepara rectangles de paper d’alumini. Col.loca a la part baixa una mica d’espinacs i, a sobre, els lloms de salmó directament congelats. Salpebra el salmó i ruixa’l amb una mica de vi blanc. Tanca les papillotes com si fossin sobres.
Introdueix-les en el forn pre-escalfat i forneja-les durant 20 minuts a 180ºC. Serveix el salmó sobre els espinacs.
Que fàcil que és menjar bé