Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Papillota de salmó amb sípia, ceps i espàrrecs
Deixa descongelar la sípia a la nevera, sobre un recipient amb reixeta.
Talla 4 trossos quadrats de paper de forn o d’alumini de 40 cm. Posa un llom de salmó, sense l’envàs i directament congelat, sobre cada quadrat, salpebra’ls, afegeix-hi una mica de vi blanc i anet. Ajunta dues de les puntes del paper i doblega-les sobre elles mateixes. Cou-ho al forn, prèviament encès a 180ºC, durant 15-18 minuts.
Salta els ceps, directament congelats, amb una mica d’oli ben calent, salpebra’ls i reserva’ls. Trosseja els espàrrecs i salta’ls directament congelats, salpebra’ls i reserva’ls.
Finalment, encara en el mateix oli, cuina la sípia per cada costat a foc fort fins que agafi color, reserva-la i talla-la. Afegeix-hi la dosi d’all directament congelada, la sípia tallada i torna a afegir-hi els espàrrecs tallats i els ceps.
Posa el salmó al plat i acompanya’l amb el saltat de sípia. Pots donar forma al saltat amb una anella.
Que fàcil que és menjar bé