Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Papillota de salmó amb anet
Ofega el porro tallat a la juliana amb una mica d'oli a foc ben baix. Al cap d'uns quants minuts hi pots afegir la mongeta, directament congelada, i deixa-ho coure encara 5 minuts més.
Talla 4 trossos més o menys quadrats de paper d'alumini de 30 x 30 cm. Posa un pilonet de mongeta i porro sobre cada paper i, a sobre, el llom de salmó directament congelat i prèviament salpebrat.
Afegeix l'anet al vi blanc i posa-ho per sobre de cada salmó.
Ajunta les puntes del paper d'alumini i doblega-les sobre si mateixes. Escalfa el forn a 200º i cou-hi els paquets de salmó durant uns 18-20 minuts.
Que fàcil que és menjar bé