Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó amb estragó
Treu del congelador els lloms de salmó la nit abans de cuinar-los i posa'ls damunt d'una reixa perquè no es barregin amb els sucs de la descongelació.
Obre els lloms per la meitat fent un tall horitzontal, salpebra'ls i posa una branca d'estragó a cadascun dels lloms. Tanca'ls, posa'ls en una safata untada amb una mica d'oli i cou-los al forn a una temperatura de 180ºC durant 10 minuts.
Salta els xampinyons, directament congelats, en una paella amb una mica d'oli. Posa-hi un punt de sal i pebre i el julivert directament congelat.
D'una altra banda, cou al vapor les cols directament congelades.
Treu el salmó del forn i retira la branca d'estragó vigilant de no desmuntar-lo. Amb l'ajuda d'una rasqueta posa'l al plat i acompanya'l amb els xampinyons saltats i les cols de Brussel-les.
Que fàcil que és menjar bé