Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat

Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat

Tàrtar de salmó i alvocat, amb vieires i mango!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
399 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1 ceba tendra picada
  • •   1 cullerada de coriandre picat
  • •   Suc d’una llima
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó a la nevera o submergint-los amb l'envàs en aigua freda. Descongela les vieires en un recipient amb reixeta a la nevera o submergint la safata en aigua freda. Descongela els alvocats sobre un plat a la nevera. Descongela el mango seguint les indicacions de l'envàs.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli, salteja les vieires durant uns segons fins que prenguin una mica de color i reserva-les. Pica els lloms de salmó a petits daus i les vieires per la meitat.

 

Prepara el tàrtar barrejant les vieires i el salmó. Posteriorment afegeix l’alvocat, el mango, el ceballot i el coriandre, tot això molt picat, i amaneix amb sal, pebre, suc de llima i un raig d'oli.

 

Per presentar-lo pots muntar el tartar amb motlles, i en còctels o aperitius pots servir-lo en culleretes o sobre una torradeta.

 

Cuina Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits