Cassoleta de peix i marisc

Cassoleta de peix i marisc

Com cuinar cassola de peix i marisc en unes poques passes.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de vi blanc
  • •   1 cullerada de farina
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   2 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins i el rap en una plata amb reixeta a la nevera. Submergeix les cloïsses directament congelades en aigua uns minuts, perquè s’obrin. Canvia’n l’aigua per eliminar la sorra que hi pugui haver.

 

Escalfa l’oli en una cassola gran i sofregeix-hi la ceba i l’all directament congelats 10 minuts. Afegeix-hi la farina, remena-ho i ruixa-ho amb el vi. Agrega-hi els pèsols i els espàrrecs directament congelats i cuina-ho tapat a foc suau uns 8 minuts.

 

Després afegeix-hi el peix, les cloïsses i els llagostins. Salpebra-ho, tapa-ho i deixa-ho coure 3 minuts més.

 

Aboca-hi la nata, retira-ho del foc i sacseja la cassola perquè es barregi amb la salsa. Serveix-ho ben calent acompanyat de pa de pagès.

 

Cuina Cassoleta de peix i marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits