Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassoleta de peix i marisc
Descongela els llagostins i el rap en una plata amb reixeta a la nevera. Submergeix les cloïsses directament congelades en aigua uns minuts, perquè s’obrin. Canvia’n l’aigua per eliminar la sorra que hi pugui haver.
Escalfa l’oli en una cassola gran i sofregeix-hi la ceba i l’all directament congelats 10 minuts. Afegeix-hi la farina, remena-ho i ruixa-ho amb el vi. Agrega-hi els pèsols i els espàrrecs directament congelats i cuina-ho tapat a foc suau uns 8 minuts.
Després afegeix-hi el peix, les cloïsses i els llagostins. Salpebra-ho, tapa-ho i deixa-ho coure 3 minuts més.
Aboca-hi la nata, retira-ho del foc i sacseja la cassola perquè es barregi amb la salsa. Serveix-ho ben calent acompanyat de pa de pagès.
Que fàcil que és menjar bé