Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cua de rap amb gamba vermella i salsa romesco
Descongelem les cues de rap en un recipient amb reixeta a la nevera. Descongelem les gambes vermelles submergint-les en un recipient amb aigua freda.
Escalfem una paella amb una mica d’oli i daurem les cues de rap fins que agafin color, per les dues bandes. Els hi afegim sal, un raig d’oli i les posem al forn a 180ºC durant 12 minuts.
Tornem a escalfar una paella amb una mica d’oli per cuinar a la planxa les gambes vermelles. Un cop cuites, afegim una mica de sal. Aprofitem la paella de cuinar les gambes, a la que afegim oli i una dosi d’all trossejat i una altra de julivert trossejat. Ho retirem quan l’all agafi una mica de color.
Només queda la presentació: posem una mica de salsa romesco en un plat, les cues de rap, col·loquem les gambes i repartim per sobre una mica d’oli amb all i julivert. Salpebrem al gust i ja tenim a punt aquest fantàstic plat.
Que fàcil que és menjar bé