Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cebiche de peix amb panotxes de blat de moro
Deixa descongelar els daus de rap a la nevera sobre un recipient amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Submergeix les gambes directament congelades en aigua durant uns minuts, fins que tinguin la textura de descongelades, i pela'ls el cap i la pell, que pots utilitzar per fer un oli aromatitzat.
Posa el rap i les gambes en un bol amb l'anet trossejat, una mica de sal i pebre, tira-hi el suc de la llimona i el vi blanc i deixa-ho tapat a la nevera durant unes 4 hores.
Mentrestant, bull les panotxes en aigua i sal durant 10 minuts, escorre-les i deixa-les refredar.
Munta l'amanida amb el pebrot i la ceba tallada a daus grossos, els tomàquets cherry, el peix macerat, les panotxes tallades a rodanxes i les olives. Amaneix-ho amb una mica de sal i pebre, el suc de la maceració i oli.
Que fàcil que és menjar bé