Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap a la marinera
Deixa descongelar les rodanxes de rap dins un recipient amb reixeta. Després, salpebra-les, enfarina-les, fregeix-les amb una mica d'oli i, abans que es daurin, col-loca-les en una cassola a part.
Posa una mica d'all i de julivert directament congelats al morter, pica-ho, tira-hi el vi i remena-ho fins a aconseguir una barreja homogènia. Afegeix la picada resultant a la cassola junt amb el rap i cou-ho a foc suau.
Descongela les cloïsses submergint-les en aigua i esbandeix-les per treure'n la possible sorra. Dins una olla i amb una miqueta d'aigua, cou les cloïsses fins que s'obrin. A continuació, afegeix-les a la cassola junt amb els musclos directament congelats, tira-hi una mica de vi i deixa-ho evaporar.
Després, prepara mig litre de fumet de peix seguint les indicacions de l'envàs, agrega'l al guisat i continua la cocció 5 minuts a foc suau.
Finalment, elabora una picada amb les ametlles, el safrà i una mica de pa fregit i afegeix-la al guisat. Deixa-ho coure tot junt uns quants minuts, rectifica de sal i pebre i serveix el plat ben calent.
Que fàcil que és menjar bé