Rap amb bolets

Rap amb bolets

Cassola de peix amb boletes, pas a pas en el vídeo!

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
315 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet a daus
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   100 ml (1/2 got) de vi blanc
  • •   Per a la picada:
  • •   50 g d’ametlla torrada
  • •   1 torrada petita
  • •   50 ml de vi blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el rap en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa l'oli en una cassola plana, afegeix-hi la ceba directament congelada i sofregeix-la 10-12 minuts, fins que estigui lleugerament daurada. Afegeix-hi el tomàquet i cuina-ho 10 minuts més. Afegeix-hi els bolets directament congelats i el vi, i deixa que s’evapori durant 5 minuts.

 

Mentrestant, prepara la picada: introdueix-hi les ametlles sense pell, l'all i el julivert directament congelats i la torrada. Afegeix-hi el vi blanc i tritura-ho.

 

Col·loca les rodanxes de rap salpebrades a la cassola, distribueix la picada per sobre, tapa-ho i deixa-ho coure 5 minuts. Rectifica de sal i serveix-ho.

 

Cuina Rap amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits