Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Platillo de rap, sípia i carxofa
Descongela la sípia i el rap a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Descongela les gambes submergint-les durant uns 10 minuts en aigua freda.
Salta les gambes amb poc oli molt calent en una cassola. Retira-les, pela-les i treu els caps. Fes un fumet amb els caps i les closques i una mica d'aigua freda, i fes-ho bullir durant 10 minuts. Amb el mateix oli salta el rap salpebrat i enfarinat i reserva'l. Salta, també en el mateix oli, les carxofes congelades i reserva-les. I, encara amb el mateix oli, salta la sípia tallada a daus i reserva-la.
Finalment, sofregeix la ceba i la meitat de l'all directament congelats, i abans que agafi color fes una reducció amb xerès i el tomàquet i abaixa el foc. Deixa-ho coure durant 10 minuts més.
Tot seguit, afegeix-hi el fumet colat dels caps de gamba i una picada feta amb la resta de l'all i el julivert, directament congelats, i les ametlles. Afegeix-hi tots els ingredients que hem reservat i deixa-ho coure 10 minuts a foc lent.
Que fàcil que és menjar bé