Llom de salmó amb salsa de soja i alls tendres saltats

Llom de salmó amb salsa de soja i alls tendres saltats

Llom de salmó amb salsa de soja i alls tendres saltats

Recepta de salmó a la papillota amb salsa de soja; a punt en pocs minuts!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
415 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Paper per a forn
  • •   Vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera o bé, amb el seu propi envàs al buit, submergint-los en aigua freda.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli i afegeix-hi els alls tendres directament congelats. Quan estiguin tendres dóna'ls punt de sal.

 

Macera amb una mica de salsa de soja el salmó durant un mínim de 20 minuts. Seguidament, cuina'l a la papillota,  embolicant-lo en forma de sobre amb paper pel forn juntament amb els alls i un raig de vi blanc, fornejant-lo a 180º C durant 10-12 minuts. Serveix el salmó juntament amb els alls saltats.

 

Cuina Llom de salmó amb salsa de soja i alls tendres saltats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits