Cua de rap al forn

Cua de rap al forn

Recepta de cua de rap amb patates cuinades al forn.

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de patata rostida a rodanxes la Sirena
  • •   200 g de tomàquet
  • •   Llorer
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de rap a la nevera 24 hores abans, col.locades sobre una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part. Retira, amb l'ajuda d'unes tisores, l'espina dorsal i la pell.

 

Col.loca les patates congelades en una safata de forn amb una mica d'oli i enforna-les uns 8 minuts a 180ºC.

 

Col.loca les cues de rap salpebrades a sobre de les patates. Després barreja el tomàquet trossejat i la ceba, directament congelada, i escampa'ls per la safata de forn.

 

Afegeix-hi una mica d'aigua, sal i el llorer. Enforna-ho tot durant 15 minuts a 180ºC. No oblidis mullar de tant en tant les cues amb la mateixa salsa que tenim a la safata.

 

Finalment, agrega-hi el julivert descongelat, dissolt amb una mica d'oli.

 

Cuina Cua de rap al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits