Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap a la càntabra
Descongela el rap a la nevera, en un recipient amb reixeta. Per descongelar les gambes, submergeix-les en aigua freda fins que perdin la textura de congelades i llavors escorre-les.
Per una altra banda, submergeix les cloïsses en aigua freda i, quan s'obrin una mica, esbandeix-les amb aigua abundant. Després, barreja l'all i el julivert amb una mica d'oli. Unta el rap amb la barreja resultant i deixa'l macerar durant 20 minuts. Passat aquest temps, arrebossa el rap amb farina i ou, fregeix-lo amb una mica d'oli i reserva'l. Espessa aquest oli amb una mica de farina i aigua.
Tot seguit, incorpora-hi el rap, els espàrrecs, les gambes i les cloïsses i deixa-ho coure tot junt uns 15 minuts. Finalment rectifica de sal i tira-hi un polsim de julivert.
Que fàcil que és menjar bé