Rap a la càntabra

Rap a la càntabra

Recepta de peix arrebossat amb espàrrecs i gambes.

Dificultat Mitja
50 min
Segon plat
320 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap a la nevera, en un recipient amb reixeta. Per descongelar les gambes, submergeix-les en aigua freda fins que perdin la textura de congelades i llavors escorre-les.

 

Per una altra banda, submergeix les cloïsses en aigua freda i, quan s'obrin una mica, esbandeix-les amb aigua abundant. Després, barreja l'all i el julivert amb una mica d'oli. Unta el rap amb la barreja resultant i deixa'l macerar durant 20 minuts. Passat aquest temps, arrebossa el rap amb farina i ou, fregeix-lo amb una mica d'oli i reserva'l. Espessa aquest oli amb una mica de farina i aigua.

 

Tot seguit, incorpora-hi el rap, els espàrrecs, les gambes i les cloïsses i deixa-ho coure tot junt uns 15 minuts. Finalment rectifica de sal i tira-hi un polsim de julivert.

 

Cuina Rap a la càntabra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits