Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç farcit amb bolets
Descongela el lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Salta, uns 6 minuts, la barreja de bolets, directament congelada. Afegeix-hi 100 ml de crema de llet, una mica de sal i un polsim de pebre. Deixa-ho reduir fins que la crema de llet s'espesseixi; reserva-ho.
Talla horitzontalment el lloms de lluç, fent-ne de cada una dues peces. Una part l'utilitzes de base i damunt hi poses dues cullerades soperes de bolets saltats. Cobreix-ho amb l'altra part de la suprema, tenint en compte que la part de la pell ha de ser la que veus. Forneja-les uns 12 minuts a 175ºC.
Descongela el fumet en un cassó directament al foc. Afegeix els bolets salats que t'han sobrat, juntament amb la resta de crema de llet, un polsim de sal i pebre. Deixa-ho coure 8 minuts, tritura-ho i cola-ho amb un colador xinès.
Amb aquesta salsa rega els talls de lluç ja emplatats (pots fer servir una rasqueta perquè no es desmuntin els talls).
Que fàcil que és menjar bé