Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb alls tendres i olives
Descongela les supremes de lluç sobre un recipient amb reixeta o colador per què els sucs de la descongelació quedin a part. Salpebra el lluç, fregeix-lo volta i volta amb un bon raig d'oli molt calent i reserva'l.
En el mateix oli, sofregeix els alls tendres, directament congelats, a foc mig. Abans de que agafin color, aboca-hi el vi blanc i deixa-ho reduir. Afegeix la farina mentre vas remenant. Tot seguit, i sense deixar de remenar, afegeix a poc a poc la llet, prèviament escalfada.
Quan la salsa estigui espessa i sense grumolls, rectifica de sal i pebre i incorpora el peix i les olives negres. Cou-lo tot junt un parell de minuts més i serveix aquest deliciós plat encara calent.
Que fàcil que és menjar bé