Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bocades de tonyina amb salsa de llima i soja
Deixa descongelar la tonyina en una plata amb reixeta a la nevera. Deixa descongelar el julivert en un bol.
Renta les fulles de coriandre, eixuga-les amb paper de cuina, pica-les i barreja-les amb el julivert trossejat. Sala els daus de tonyina, unta’ls amb una mica de mostassa i amb el julivert i el coriandre.
Talla les fulles de brick en quadrats de 10 cm de costat i embolica-hi els daus com si es tractés d’un paquet.
Escalfa l’oli d’oliva en una paella petita i fregeix els bocins de dos en dos, tombant-los perquè s’enrosseixin de forma homogènia. Retira’ls amb unes pinces i deixa’ls escórrer sobre paper absorbent uns instants.
En un bol petit, barreja el suc de la llima amb la soja. Serveix els daus de tonyina amb la salsa.
Consell: Si t’agraden els sabors forts, substitueix la mostassa de Dijon per wasabi.
Que fàcil que és menjar bé