Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç vermellós
Deixa descongelar el peix en una safata amb reixeta a la nevera.
Neteja els pebrots, talla'ls en tires allargades i elimina'n les llavors.
Escalfa l'oli en una paella i agrega-hi l'all directament congelat. Afegeixhi el pebrot i cuina-ho a foc suau durant 12-15 minuts fins que sigui tendre.
Agrega-hi el peix prèviament salpebrat i el pebre vermell picant i dolç i ruixa-ho amb el vi blanc. Tapa-ho, deixa-ho coure a foc suau durant 10- 12 minuts i afegeix-hi les fulles de coriandre.
Afegeix les patates amb l'all i el julivert directament congelats en una paella antiadherent, calenta i sense oli. Salta-ho a foc mitjà durant 10-12 minuts i serveix-ho amb el peix.
Que fàcil que és menjar bé