Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodanxa de lluç amb patates
Descongela les rodanxes de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta. Un cop descongelades, sala, enfarina i fregeix-les amb una mica d'oli sense que arribin a daurar-se.
Pela les patates i la ceba i talla-les a trossos grossos. Cou-ho tot junt amb l'all en una cassola de fang amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se, barreja el pebre vermell amb el vi i aboca'l a la cassola.
Quan s'evapori l'alcohol, afegeix-hi l'aigua, la fulla de llorer i el clau. Continua la cocció i, passats 5 minuts, agrega-hi les rodanxes de lluç.
Fes una picada al morter amb les nous i els pinyons i afegeix-la a la cassola. Quan les patates siguin tendres, rectifica de sal i pebre si fos necessari i serveix-ho encara calent.
Que fàcil que és menjar bé