Rodanxa de lluç amb patates

Rodanxa de lluç amb patates

Cassola de lluç amb patates i fruita seca.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
420 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 patates grosses
  • •   1 ceba
  • •   6 grans d’all
  • •   1 fulla de llorer
  • •   1 clau d’olor
  • •   1 vaset de vi blanc sec
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   50 g de nous pelades
  • •   35 g de pinyons
  • •   Farina
  • •   500 ml d’aigua (aprox.)
  • •   Pebre
  • •   Oli d’oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta. Un cop descongelades, sala, enfarina i fregeix-les amb una mica d'oli sense que arribin a daurar-se.

 

Pela les patates i la ceba i talla-les a trossos grossos. Cou-ho tot junt amb l'all en una cassola de fang amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se, barreja el pebre vermell amb el vi i aboca'l a la cassola.

 

Quan s'evapori l'alcohol, afegeix-hi l'aigua, la fulla de llorer i el clau. Continua la cocció i, passats 5 minuts, agrega-hi les rodanxes de lluç.

 

Fes una picada al morter amb les nous i els pinyons i afegeix-la a la cassola. Quan les patates siguin tendres, rectifica de sal i pebre si fos necessari i serveix-ho encara calent.

 

Cuina Rodanxa de lluç amb patates amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits