Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Sarsuela
Descongela tot el peix a la nevera, com sempre col.locant-lo en una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part. Descongela també el marisc submergint-lo en aigua freda uns minuts abans d'utilitzar-lo.
Fregeix els escamarlans i les gambes en una cassola fins que quedin ben daurats. Sala el peix, enfarina'l i fregeix-lo en el mateix oli (fins que quedi ben daurat).
Ofega (a foc baix) la ceba i l'all congelats. Quan la ceba estigui transparent, afegeix-hi el Xerès i deixa que s'evapori. Agrega-hi, tot seguit, les dues cullerades de tomàquet fregit. Afegeix-hi ara una culleradeta de farina i d'aigua. Deixa-ho espessir i tritura la salsa.
Posa la salsa en la cassola i incorpora-hi el peix i el marisc. Deixa que cogui uns 10 minuts. Finalment, empolvora-ho tot amb julivert congelat. Tingues en compte que es pot augmentar el sabor de la salsa substituint part de l'aigua per fumet.
Que fàcil que és menjar bé