Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pastís de lluç i alvocat
Deixa descongelar el lluç en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Tritura el peix amb les clares, la nata, la sal i el pebre.
Per altra banda, tritura la polpa dels alvocats amb els rovells, el suc de llimona, el tasbasco, sal i pebre. Unta l'interior d'un motlle, o de 4 motlles individuals, amb una mica d'oli i omple'l amb la meitat del triturat de peix. Incorpora-hi a continuació, vigilant que no es barregi, el triturat d'alvocat i tot seguit acaba'l d'omplir amb la resta de triturat de peix.
Pots coure'l al forn o al microones: Si ho fas al forn, has de tapar el motlle amb paper d'alumini i coure'l al forn, prèviament encès a 180ºC al bany maria, durant uns 40 minuts, si és un sol motlle, i 30 minuts, si són molts motlles individuals. Si ho fas al microones has de tapar el motlle amb plàstic de cuina, fer-hi uns forats i coure'l al microones a màxima potència durant 15 minuts, si és un sol motlle, i 10 minuts, si són motlles individuals.
Desemmotlla'l quan sigui fred i pots acompanyar-lo amb unes fulles d'enciams, salsa rosa i caviar.
Que fàcil que és menjar bé