Lluç amb salsa de bolets

Lluç amb salsa de bolets

Recepta de lluç amb saltat de pastanagues i bolets. Exquisida!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 ml de llet
  • •   15 g (1 cullerada) de farina
  • •   1 copa de xerès
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre blanc
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les rodanxes de lluç a la nevera sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Escalfa una mica d'oli d'oliva en una paella i, quan sigui calent, afegeix-hi la pastanaga baby directament congelada. Deixa-la coure a foc viu fins que es descongeli i reserva-la.

 

En el mateix oli, salta els bolets directament congelats (si ho fas en dues tandes, et quedaran millor). Amb tots els bolets a la paella, torna a afegir-hi la pastanaga a foc viu i el xerès, i deixa-ho reduir.

 

Incorpora-hi la farina, remena-ho perquè es reparteixi per tot arreu i, a poc a poc, vés afegint-hi la llet calenta sense parar de remenar. Salpebra-ho.

 

Salpebra el lluç, posa'l en una cassola apta per al forn, cobreix-lo amb la salsa i cou-lo durant 10 minuts al forn, prèviament calent a 180ºC.

 

Cuina Lluç amb salsa de xampinyons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits