Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb salsa de bolets
Deixa descongelar les rodanxes de lluç a la nevera sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Escalfa una mica d'oli d'oliva en una paella i, quan sigui calent, afegeix-hi la pastanaga baby directament congelada. Deixa-la coure a foc viu fins que es descongeli i reserva-la.
En el mateix oli, salta els bolets directament congelats (si ho fas en dues tandes, et quedaran millor). Amb tots els bolets a la paella, torna a afegir-hi la pastanaga a foc viu i el xerès, i deixa-ho reduir.
Incorpora-hi la farina, remena-ho perquè es reparteixi per tot arreu i, a poc a poc, vés afegint-hi la llet calenta sense parar de remenar. Salpebra-ho.
Salpebra el lluç, posa'l en una cassola apta per al forn, cobreix-lo amb la salsa i cou-lo durant 10 minuts al forn, prèviament calent a 180ºC.
Que fàcil que és menjar bé