Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb gambes
Descongela el lluç en la nevera, en un recipient amb reixeta, i les gambes submergint-les de 15 a 30 minuts en aigua freda.
Sala les gambes, salta-les amb una mica d'oli a foc fort, pela les cues i reserva-les.
Tot seguit, salpebra i enfarina les rodanxes de lluç, fregeix-les en la mateixa paella i reserva-les.
També a la mateixa paella, ofega a foc suau la ceba tallada a la juliana, és a dir, a tires molt fines. Agrega-hi els pèsols congelats i deixa'ls coure molt a poc a poc. Fes una reducció amb el vi blanc i afegeix el fumet de peix.
Finalment, incorpora-hi el lluç i les gambes i deixa-ho coure tot junt durant 10 minuts més.
Que fàcil que és menjar bé