Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de lluç farcits de gambes
Descongela els lloms de lluç i les gambes a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda amb sal. Posteriorment fes dos o tres canvis d’aigua per retirar la possible sorra que puguin tenir.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi un terç de la ceba directament congelada, ofega-la a foc baix i, quan hagi agafat color, afegeix-hi 100g de gambes trossejades; flameja-ho amb brandi, salpebra-ho i reserva-ho.
Talla els lloms de lluç transversalment per la meitat, sense arribar a tallar-los del tot, i farceix-los amb les gambes. Salpebra’ls i passa’ls per farina.
Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi les cloïsses, tapa-les i deixa-les coure a foc fort fins que s’obrin i estiguin cuinades; reserva les cloïsses i el suc que hagin deixat.
Escalfa una paella amb oli i marca, volta i volta, els lloms de lluç, reservant-los posteriorment. A la mateixa paella salta la resta de gambes i reserva-les.
Afegeix-hi la resta de la ceba, directament congelada, i ofega-la amb la dosi d’all. Quan estigui ben cuita, afegeix-hi el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol.
Posteriorment, afegeix-hi el fumet, quan bulli afegeix-hi el lluç i tapa la cassola durant 3 minuts. Dóna la volta al lluç i afegeix-hi les gambes tapant la paella durant dos minuts més. Afegeix-hi la dosi de julivert, el líquid de les cloïsses, una mica de sal i espesseix-ho amb una mica de maicena. Salpebra la salsa i serveix el lluç cobert amb aquesta salsa.
Que fàcil que és menjar bé