Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç a la sidra amb cloïsses
Descongela els lloms de lluç en una safata amb reixeta a la nevera. Si vols anar més ràpid, també els pots descongelar submergint-los en aigua freda amb el seu envàs al buit, sense obrir-li ni punxar-lo.
Submergeix les cloïsses en aigua freda fins que es descongelin.
Cobreix el fons d’una cassola amb l’oli, agrega l’all i la ceba directament congelats i cuina a foc mig 8 minuts.
Incorpora les pomes pelades i trossejades, la carn del pebrot, la sidra i el brou de peix i deixa coure a foc mig 15 minuts. Retira-ho del foc, tritura-ho amb la batedora i cola-ho.
Col·loca les patates directament congelades al fons d’una cassola ampla, afegeix la salsa preparada i posa-la a bullir.
Salpebra els lloms de lluç, col·loca’ls sobre de les patates junt amb les cloïsses, tapa i cuina a foc lent de 4-5 minuts.
Que fàcil que és menjar bé