Llom de lluç amb samfaina de bolets

Llom de lluç amb samfaina de bolets

Recepta de lluç al forn amb verdures i bolets pas a pas.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
391 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g tomàquet pelat a daus
  • •   Paper per a forn
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lloms de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli a foc molt fort, afegeix-hi el tomàquet i, també, la dosi d'all, la samfaina i els bolets, tot directament congelat. Cuina-ho fins que els bolets i les verdures siguin tendres i dóna-hi el punt de sal.

 

Prepara una safata de forn amb paper per a forn, col·loca-hi els lloms de lluç salpebrats amb un rajolí d'oli i forneja'ls a 180ºC durant 10-12 minuts.

 

Serveix els lloms de lluç amb la samfaina de bolets. Nota: si es vol, el lluç es pot fregir i acabar de cuinar dins la samfaina de bolets.

 

Cuina Llom de lluç amb samfaina de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits