Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de lluç amb samfaina de bolets
Descongela el lloms de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d'oli a foc molt fort, afegeix-hi el tomàquet i, també, la dosi d'all, la samfaina i els bolets, tot directament congelat. Cuina-ho fins que els bolets i les verdures siguin tendres i dóna-hi el punt de sal.
Prepara una safata de forn amb paper per a forn, col·loca-hi els lloms de lluç salpebrats amb un rajolí d'oli i forneja'ls a 180ºC durant 10-12 minuts.
Serveix els lloms de lluç amb la samfaina de bolets. Nota: si es vol, el lluç es pot fregir i acabar de cuinar dins la samfaina de bolets.
Que fàcil que és menjar bé