Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç austral amb cloïsses i salsa verda
Descongela els lloms de lluç a la nevera o submergint-los amb l'envàs al buit en aigua freda. Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda amb sal i canvia dos o tres vegades l'aigua per retirar la possible sorra.
Escalfa una paella amb oli, afegeix la ceba directament congelada, ofega-la i, quan estigui tendra, afegeix-hi l'all.
Escalfa una altra paella amb oli, afegeix-hi les cloïsses, tapa-les i deixa-les a foc fort fins que s'obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat anar.
Afegeix el vi blanc a la ceba i deixa que evapori l'alcohol. Afegeix-hi una mica d'aigua, les dosis de julivert, el líquid de les cloïsses, una mica de sal i fes que espesseixi amb una mica de maicena diluïda en aigua freda.
Dóna punt de sal als lloms de lluç i afegeix-los deixant que es cuinin 5 minuts a foc baix. Afegeix les cloïsses a la paella perquè s'escalfin i serveix en el plat.
Nota: es poden utilitzar altres talls de lluç, i si tens pressa, es pot afegir el lluç directament congelat a la salsa calenta.
Que fàcil que és menjar bé