Sardines farcides de pebrot

Sardines farcides de pebrot

Recepta de sardines farcides de pebrots del piquillo.

Dificultat Baixa
25 min
Entrant
295 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de pebrots del piquillo escalivats
  • •   100 g de farina per a fregits
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   Pebre negre
  • •   2 cullerades de pa ratllat
  • •   100 ml d’oli d’oliva
  • •   1 llimona
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les sardines en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela l'all i el julivert en un bol.

 

Elimina les escates de les sardines sota l'aixeta amb aigua freda i asseca-les amb paper absorbent. Pica els pebrots, barreja'ls amb l'all, el julivert, el pa ratllat, el pebre dolç vermell, l'oli, sal i pebre. Farceix les sardines amb la barreja i enfarina-les lleugerament.

 

Escalfa l'oli en una paella i fregeix-hi les sardines pels dos costats. Retira-les i deixa-les escórrer sobre paper absorbent. Serveix-les amb una mica d'enciam i uns grills de ceba.

 

Cuina Sardines farcides de pebrot amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits