Filet de verat a la papillota amb verduretes

Filet de verat a la papillota amb verduretes

Recepta de verat al forn amb verdures pas a pas.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Rajolí de vi blanc, sal iodada, pebre negre i oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de verat en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa una paella a foc fort amb una mica d'oli i afegeix-hi els pebrots i les pastanagues directament congelades.

 

Quan estiguin descongelades, afegeix-hi els alls tendres i la dosi d'all. Ofega-ho tot junt fins que la verdura sigui tendra i sala-ho.

 

Talla 4 trossos de 30 cm de llarg de paper d'alumini. Posa una mica de verdures al centre i a sobre col·loca el filet de verat directament congelat. Salpebra els filets i ruixa'ls amb una mica de vi blanc.

 

Ajunta la part superior amb la inferior del paper d'alumini i fes-hi un doblec, posteriorment fes dos doblecs a cadascuna de les vores laterals retirant-ne l'aire al mateix temps. Per acabar, torna a fer dos doblecs al primer costat. Les papillotes han de quedar tancades en forma de sobre.

 

Escalfa el forn a 200 ºC i cuina-hi les papillotes amb els plecs mirant cap amunt durant 15 minuts. Si està ben tancada, la papillota s'inflarà quan estigui cuinada.

 

Nota: per cuinar la papillota al microones es pot utilitzar paper per a forn la Sirena.

 

Cuina Filet de verat a la papillota amb verduretes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits