Verat al forn amb verduretes

Verat al forn amb verduretes

Recepta de verat al forn. Fàcil i boníssim!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   150 g de tomàquets cherry
  • •   Farigola, llorer, sal iodada, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els filets de verat en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Posa les pastanagues i els pebrots directament congelats en una safata de forn i rega-ho amb una mica d’oli, sal, pebre, uns branquillons de farigola i una fulla de llorer. Tapa-ho amb paper de plata i cou-ho al forn a 180ºC prèviament calent durant 8 minuts.

 

Per altra banda, fes una petita creu amb l’ajuda d’un ganivet a la superfície dels tomàquets, escalda’ls amb aigua bullent i escorre’ls.

 

Salpebra el verat i posa’l amb la pell cap amunt a la safata de forn sobre les pastanagues i els pebrots. Afegeix-hi també els tomàquets i un rajolí d’oli i deixa-ho coure 5 minuts més al forn, aquesta vegada sense tapar.

 

Cuina Verat al forn amb verduretes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits