Seitons i bolets en escabetx

Seitons i bolets en escabetx

Recepta de seitons en escabetx i bolets.

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 got de vinagre de vi blanc
  • •   2 gots d’aigua
  • •   1/2 got d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal fina
  • •   10 boles de pebre negre
  • •   1 fulla de llorer
  • •   1 got de vi blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els seitons en un recipient amb reixeta a la nevera. Dóna punt de sal als seitons, enfarina’ls i fregeix-los en oli. Cola l’oli i afegeix-lo a una paella.

 

Afegeix a la paella ben calenta la juliana de verdures amb les dosis d’all i els bolets directament congelat i, quan les verdures i els bolets estiguin tous, afegeix-hi el pebre negre, una mica de sal, el llorer, el julivert i el vi, deixant que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi els seitons, l’aigua, el vinagre i l’oli (fins a cobrir els seitons) i deixa-ho coure a foc baix i tapat uns 5 minuts. (Els seitons i els bolets es serveixen freds com a entrant o acompanyant a verdures com a amanida).

 

Cuina Seitons i bolets en escabetx amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits