Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Seitons i bolets en escabetx
Descongela els seitons en un recipient amb reixeta a la nevera. Dóna punt de sal als seitons, enfarina’ls i fregeix-los en oli. Cola l’oli i afegeix-lo a una paella.
Afegeix a la paella ben calenta la juliana de verdures amb les dosis d’all i els bolets directament congelat i, quan les verdures i els bolets estiguin tous, afegeix-hi el pebre negre, una mica de sal, el llorer, el julivert i el vi, deixant que s’evapori l’alcohol.
Afegeix-hi els seitons, l’aigua, el vinagre i l’oli (fins a cobrir els seitons) i deixa-ho coure a foc baix i tapat uns 5 minuts. (Els seitons i els bolets es serveixen freds com a entrant o acompanyant a verdures com a amanida).
Que fàcil que és menjar bé