Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Remenat de bolets i seitons
Descongela els seitons, la nit abans d'utilitzar-los, en un escorredor o safata amb reixeta dins la nevera.
Fes dos filets del seitó i reserva-ho.
En una paella gran posa-hi una mica d'oli i, quan estigui calent, afegeix-hi l'all i la ceba, directament congelats, i sofregeix-ho uns 5 minuts. Afegeix el pebrot, els bolets i el julivert també congelats, i salta-ho tot plegat uns 10 minuts. Rectifica de sal.
Afegeix al saltat els filets de seitó que tens reservats i deixa-ho coure uns 5 minuts més. És convenient remenar-ho molt curosament per no trencar els filets de seitó.
Que fàcil que és menjar bé